Detta är mina egna bilder från de resor jag varit ute på samt på mina egna hundar. 

Jarro, min läromästare som nu hjälper mej i mitt arbete från "andra sidan".

Mina hundar Hera och Shima. Rasen är Nederlandse Kooikerhondje.

Listening To The Animals

 

Djurkommunikation och Healing


I min kommunikation med djuren använder jag mej av flera sätt. Först presenterar jag mej och frågar om det är ok att vi kommunicerar. Oftast tycker djuren det är trevligt att göra sin röst hörd. Sen scannar jag djurets kropp, känner av om det är några tydliga blockeringar i energin. Viktigt är också att fråga om det är djurets egen blockering eller om dom speglar sin ägare. Det är vanligt att djuren gör så.


Sen går jag vidare och med hjälp av healing löser jag upp de blockeringar jag kan så att energin flödar igen. När vi är färdiga med det tar vi oss en liten pratstund. Jag har lärt mej att de djur som kommer till mej oftast inte berättar långa historier utan talar om vad som kan vara ett problem och förväntar sej att jag ska tala om vad dom sagt till ägarna. Ibland får man information som känns väldigt långsökt men jag måste lita på att djuren talar om det som är väsentligt för dom.


I mitt arbete använder jag mej också av Dr Bach Blomsterdroppar. Det är ett underbart komplement för att hjälpa den psykiska delen, allt från rädsla att vara ensamma till aggressioner. Klicka här för mer information om Dr Bach Blomsterdroppar.


Jag avslutar alltid med att tacka djuren för att jag fått lov att höra deras berättelser, fått lov att hjälpa dom med det jag har kunnat. Det är med stor tacksamhet jag vidarebefodrar de meddelanden dom vill ge till sina ägare. Djuren lär oss så mycket.

Copyright @ All Rights Reserved