Detta är mina egna bilder från de resor jag varit ute på samt på mina egna hundar. 

Jarro, min läromästare som nu hjälper mej i mitt arbete från "andra sidan".

Mina hundar Hera och Shima. Rasen är Nederlandse Kooikerhondje.

Listening To The Animals

 

Djurkommunikation och Healing


Jag heter Tina Nyberg, född och uppvuxen i Göteborg, Sverige.


Djur har alltid varit en stor del av mitt liv, med hamster och undulat som första djur. Hästar blev ett favoritdjur då jag som 7 åring fick lov att börja på ridskola. Det fanns även hundar till och från i mitt liv, men vi hade ingen möjlighet att ha egen så jag passade andras.


Jag har alltid haft en speciell kontakt med djur men förstod inte att jag hade möjlighet att ha direkt kommunikation med dom förrän långt senare i vuxenlivet. Det var då jag hittade en kurs i djurkommunikation och det blev starten på denna resa. Sen dess har det mest blivit hundar, katter och hästar jag pratat med, men jag har även kommunicerat med en lama. det var lite annorlunda.


Eftersom jag, när jag tar kontakt med djuren, bara behöver jag ett fotografi och djurets namn, är jag inte beroende av nån speciell plats att vara eller bo på. Jag jobbar lika gärna på distans som med djuret intill mej. Har pratat med djur på Färöarna, i Equador m.m och känner inga begränsningar i detta. Allt handlar ju om energier och dom är gränslösa.


Jag älskar att resa, mest för att uppleva djur och natur. Har varit på Hawaii och simmat med delfiner, på Tonga och snorklat med knölvalar, på safari i Tanzania där min dotter och jag fick uppleva det underbara vilda livet i Serengeti, bl.a via luftballong. Jag har många resmål på min önskelista och hoppas kunna bocka av allihop.


Somrarna tillbringar jag i Sverige, vintrarna i Spanien, då svenska vinterklimatet inte riktigt passar min kropp. Så jag gör som fåglarna, jag flyger söderut.


Detta är kort om mej, vill ni veta mer så hör av er, jag svarar gärna på frågor.Copyright @ All Rights Reserved