Detta är mina egna bilder från de resor jag varit ute på samt på mina egna hundar.

Listening To The Animals

 

Djurkommunikation och Healing

Min hund Quienzy och jag har varit mycket nöjd med den hjälp Tina har gett oss. Quienzy förändrade plötsligt sitt beteende, vilket gjorde mig mycket orolig och frustrerad. När jag inte förstod henne blev jag var rädd att det var något allvarligt fel. Jag kontaktade Tina och Tina kontaktade Quienzy och de hade ett "Talk". Tack vare Tinas förmåga som ”dogwhisperer” och Tinas kunskap i allmänhet har Quienzy och jag nu en ännu bättre relation. Jag kan definitivt rekommendera Tina, jag vet att hon är skicklig, levande och bra på att förmedla sin kunskap.

 

Marita Milo, Färöarna

 

 

 

Tina ” pratade” med min katt Dumle. Hon fångade verkligen hans egenskaper och hans speciella sätt att vara. Jag tänker ofta på de saker Tina fick fram om Dumle, och det stämmer väldigt bra. Det känns som att jag lärde känna Dumle ännu bättre efter att jag fått till mig denna information.

 

Anna Pettersson, Sverige

 

 

 

Sanningen om Tina är att hon verkligen älskar djuren och därför är totalt dedikerad till att vara i deras tjänst. Hon är helt öppen för vad djuren kommunicerar och det kommer genom henne på ett genuint och kärleksfullt sätt. Jag har förlitat mej på Tina när mina känslor varit blockerade av oro och rädsla vilket begränsat min förmåga att kunna kommunicera klart och tydligt med mina djur. Hon har varit en livlina och stor support, särskilt under min 14 år gamla Ängelhund Nayas pågående övergång till "andra sidan". Jag vet att Tina kommer att finnas där för oss och är djupt tacksam.

 

Jillian Rutledge, Professional Animal Caregiver & Veterinary Technologist, Vancouver Island

Copyright @ All Rights Reserved